2011. július 21., csütörtök

Utcazene, Artonlake, Wasabi

összefolynak a napok, azt sem tudom, hogy hol áll a fejem.
bevezetőnek ennyi elég is.
és hogy mik történtek velem?
egy nem túl kellemes terheléses teszt után kiderült, hogy laktóz érzékeny vagyok, ezért eltiltottak egy hónapig mindennemű tejterméktől. továbbá alkoholt sem szabad magamhoz vennem, hogy a kicsi kis cuki bélbolyhaim rendbejöjjenek. ha a hónap letelt, akkor ehetek rendesen, de csak gyógyszerrel. :S ezek vannak. még a gépsonkában is van tejpor!!! meg mindenben!!!! na mindegy, majd okosan megoldom, csak hát nemtom, ti hogy vagytok vele, de ha engem minél jobban tiltanak valamitől, annál jobban akarom. úgyhogy most nagyon vissza kell fognom magam.
de nagyon szipiszuper dolgok is történtek velem, lássuk csak:

Veszprémben, sebtapival... :S :D
 voltunk Veszprémben utcazenén, amit nagyon élveztem, csak kicsit hűvös volt. lehet, hogy Mackócskám akkor fázott fel, szegénykémmel még a kórházba is be kellett mennünk. :S szóval szorítsatok, hogy idén már ne legyen bajunk, mert már nagyon unjuk...
szóval a pénteki utcazene jó volt, jó koncertek, urgándoztunk, mókáztunk, de időben haza kellett jönnünk, mert másnap mééég több dolgunk volt.

hónapok óta képtelenek voltunk Vikivel megszervezni egy olyan hétvégi napot, amikor együtt fel tudtunk volna menne Pestre.
hát végre eljött ez a nap is!!! 


kivetkőztem magamból, ps: figyeled, hogy merül a ház!?!eljutottunk az Art on Lake-re, csónakáztunk, nekem nagyon tetszett, tök hangulatos volt, szikrázó napsütés, ringat a víííííz, meg minden. :)
aztán az Andrássy-n lecsorogtunk a Teréz körútra, ott betértünk az Arribába, és lehűtöttük magunkat 1-1 epres margaritával. hát Istenem, ennyi jár! :D
sebtapi ügyes álcázása :D
a fő attrakció csak ezután következett, mert ebédelni a Wasabiba mentünk.
Mondanom sem kell, hogy minden várakozásunkat felülmúlta!
a felszolgálók nagyon kedvesek, barátságosak, készségesek és még napestig sorolhatnám, tiszta környezet, semmi cicoma, elegáns, de mégsem sznob...
egyszóval tökéletes. és akkor az ételekről még nem is beszéltem.
bármit megkóstoltunk, az ízlett.
conveyor a Wasabiban
fura, félig megrágcsált dolgok
belső térimádtuk a makikat, a bundás torpedórákot, különböző kagylókat, tésztákat és édességeket! minden fantasztikus volt!
bejönnek ezek a conveyoros megoldások, tetszik, hogy azt veszek le, amit csak szeretnék. amúgy meg az "all you can eat" éttermeket alapból imádom. nem véletlenül vagyok lassan akkora, mint egy ház. :D
miután annyit ettünk, hogy majd szétpukkadtunk, és megkóstoltunk mindent, ami csak megtetszett, dolgunk végeztével a Gödör felé vettük az irányt.
aztán gondoltuk, hogy abból még baj nem volt, ha benéztünk pár üzletbe.
hát baj most sem lett, csak pénzköltés, bár szerintem így is olcsón megúsztuk. :D
a következő postban ennek örömére lesz haul, h&m, new yorker, kis essence és teszveszes kincsek is. :)

mára ennyi, loholok tovább, mert élet bizony nem vár! :)

3 megjegyzés:

 1. úúú, hogy ti utcazenén is voltatok, és mégis csak mészin láttál? no sebaj.:D

  VálaszTörlés
 2. Helló, ha van kedved nézz be hozzám: http://szaboboni.blogspot.com ;)

  VálaszTörlés
 3. Még csak most találtam rá a blogodra, de szuper, nagyon tetszik! :)
  Fel is iratkoztam hozzád, ha van kedved, kukkants be! :)

  http://lifelikevision.blogspot.hu/

  VálaszTörlés